Hej

Mit navn er Mathias Ventzel. Jeg står bag MV Anlæg, som til daglig holder til i Esbjerg.

Jeg startede op som selvstændig med firmaet i februar 2019 efter at have været i lære i flere år hos et større anlægsgartnerfirma. Jeg har derfor indgående kendskab til branchen og har både i min tid i lære samt som selvstændig udført og løst mange forskellige typer opgaver.

Med MV Anlæg omlægger og anlægger jeg blandt andet haver i alle størrelser samt anlægger terrasser, indkørsler og gangstier, ligesom jeg opsætter havehegn og udfører mindre entreprenøropgaver.

Jeg startede op som selvstændig, fordi jeg kunne mærke, det var mit kald. Jeg nyder at se den forskel, jeg kan gøre for mine kunders haver, indkørsler og meget mere. Det giver mig god energi og motivation til at blive endnu bedre og gøre en endnu større forskel for både nuværende og kommende kunder.

Gennem mit arbejde hos MV Anlæg har jeg først og fremmest det gode håndværk og den personlige service i centrum for at skabe den bedst mulige oplevelse for mine kunder.

Brolægger og Anlægsgartner MV Anlæg ApS

Skal din have derfor anlægges eller indkørslen opgraderes, står jeg til rådighed med rådgivning og planlægning, så dit projekt bliver fuldstændig i tråd med det, du ønsker.

Skal jeg hjælpe dig? Så ring til mig på telefon 51880320 eller skriv til mig på mhv@mv-anlaeg.dk.