Fliseanlæg

Vi udfører flisebelægning for private og erhverv

Vi udfører flisebelægning for private og erhverv

Drømmer du om en ny og lækker terrasse? Eller har du en trappe, du godt kunne tænke dig anderledes? Så er det noget, vi hellere end gerne hjælper dig med. Hos MV Anlæg udfører vi alle former for fliseanlæg og flisebelægninger for både private og virksomheder i Esbjerg, Herning, Kolding, Vejle og omegn. For os er ingen opgave hverken for stor eller for lille – og vi går til enhver opgave med et smil og åbne arme.

Vi har specialiseret os inden for belægning, hvilket gør os særligt gode og til dit foretrukne valg, når du skal have hjælp fra en brolægger til at få anlagt en ny terrasse, gangsti eller en støttemur. Vi er uddannede og har mange faglige kompetencer, som gør os i stand til at løse enhver udfordring med fliseanlæg. Vi har altid en løsning.

Som specialister i belægning er der ikke det, vi ikke kan udføre. Det gælder uanset, om du skal have en større indkørsel anlagt med fliser, eller om du blot ønsker dig en renoveret og mere velfungerende trappe. Vi er åbne over for alle typer af opgaver og sørger for at udføre dem efter dine ønsker og behov. Vi kommer naturligvis med forslag til den mest optimale løsning – men alt bliver udført efter dine forventninger.

Vi udfører derfor blandt andet følgende inden for fliseanlæg:

  • Indkørsler
  • Terrasser
  • Gangstier
  • Støttemure
  • Trapper
  • Højbede
  • Indgangspartier

Dette er blot et udvalg af de fliseanlæg, vi tilbyder at udføre for vores kunder i Esbjerg, Haderslev, Vojens, Kolding eller Herning. Hvis du har ønsker til fliseanlæg, som ikke står her på listen, er du derfor velkommen til at kontakte os.  Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig.

Din pris for flisebelægning kommer helt an på, hvad du gerne vil have os til at hjælpe dig med at lave. For det første afhænger flisebelægning prisen af, hvor stort et areal, der skal belægges med fliser. Dertil kommer selvfølgelig, hvor kompleks opgaven er, og om det kræver, at vi f.eks. først planerer jorden.

Når det så er sagt, kan du roligt kontakte os for at høre, hvad flisebelægning koster, da vi har konkurrencedygtige priser og ikke mindst 100% tilfredsgaranti. Du er derfor sikret et resultat, som er i orden og lever op til de forventninger, du havde, da du i første omgang kontaktede os.

Hvis du er interesseret i at få et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe til os på telefon 51880320 eller skrive en mail til mhv@mv-anlaeg.dk. Så vender vi tilbage med uddybende spørgsmål og et skarpt tilbud, som er svært at sige nej til.

Kvalitetsarbejde med et personligt touch

Vi er et mindre anlægsgartnerfirma i Esbjerg, hvilket gør det meget vigtigt for os at udføre arbejde i høj kvalitet hver gang. Men vi synes ikke, at kvalitetsarbejde kan stå alene. Derfor udfører vi altid vores opgaver med et smil, venlighed og åbenhed, da vi ved, hvor vigtigt det er for dig og andre kunder at opleve en personlig service. For os er enhver kunde vigtig, og derfor møder du venlighed og interesse fra det øjeblik, du kontakter os, til vi kører fra den udførte opgave.

Skal vi lægge dit fliseanlæg?

Hvis du leder efter den rette anlægsgartner eller brolægger, kan du med fordel kontakte os allerede i dag. Med vores erfaring og ekspertise er vi de rette til at hjælpe dig i mål med din opgave.

Ring eller skriv gerne til os allerede i dag. Så finder vi sammen ud af en løsning.

Vi glæder os til at høre fra dig.