Opsætning af vedligeholdelsesfrit havehegn

Vi opsætter vedligeholdelsesfrit havehegn for private og erhverv

Hos MV Anlæg ved vi, hvor rart det er at have et havehegn, der kræver et minimum af vedligehold. Derfor har vi gjort det muligt at bestille både havehegn og opsætningen af det gennem os.

Det skal være nemt som privatperson at passe en have eller som virksomhedsejer at holde de grønne udearealer pæne. Det får du mulighed for med opsætning af vedligeholdelsesfrit havehegn gennem os. Det gælder uanset, om du holder til i Esbjerg som os, eller om du bor i nærheden af Herning, Haderslev eller Vejle. Vi kører ud til dig og gør dit havearbejde meget nemmere.

Vedligeholdelsesfrit hegn

Få minimalt med vedligehold i haven med vores havehegn

Som husejer og haveejer er det rart med en have. Men vil du gerne holde niveauet af vedligehold på et minimum? Eller vil du bare gerne have et hegn, der ikke skal males eller olieres i tide og utide? Selvom du som haveejer er glad for at passe haven, er der som regel begrænsninger for glæden ved vedligeholdelse af den hos langt de fleste af vores kunder.

Med vores vedligeholdelsesfri hegn slipper du for at skulle male det eller på anden måde vedligeholde det for at holde det pænt. Ikke nok med det kan du ved at bestille vedligeholdelsesfri havehegn hos MV Anlæg også slippe for at grave ud til det og sætte det op. For det klarer vi. Du behøver ikke gøre andet end at bestille os til at komme med hegnet, så klarer vi det hele for dig.

Du kan derfor med blot en mail eller et opkald nemt og enkelt få mere privatliv eller udskiftet dit gamle havehegn med et nyt.

Hvorfor sætte et hegn op?

Med vores erfaring ved vi, at der kan være mange gode grunde til at få sat et vedligeholdelsesfrit havehegn op. Det kan være alt lige fra et behov for et hegn i skellet ind mod naboen for privatlivets skyld eller et hegn rundt om terrassen for at skabe en oase. Ved virksomheder kan grundene være, at hegnet kan fungere som afgrænsning af fællesområder eller til indhegning af legepladser eller affaldsgårde.

Uanset hvilken grund du derfor har til at få sat et havehegn op, kommer vi og hjælper dig med det.

Et vedligeholdelsesfrit hegn efter dine ønsker

Når du bestiller opsætning af vedligeholdelsesfrit havehegn gennem os, kan du komme med ønsker til, hvad du gerne vil have i forhold til højde, farve og design. Det er vigtigt, at du synes, hegnet passer ind i haven eller det grønne udeområde ved virksomheden, da du skal se på det mere eller mindre hver dag i mange år frem.

Vi gør naturligvis vores bedste til, at du får det havehegn, som passer til de forestillinger og forventninger du har til sådan et hegn. Vi kommer derfor ikke og sætter noget op, før vi er helt sikre på, at du har valgt det rette havehegn.

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af havehegn

Vi er anlægsgartnere med stor ekspertise og bred erfaring inden for anlægsgartnerfaget og har derfor i årenes løb sat mange flotte og vedligeholdelsesfri havehegn op. Der er ikke noget, vi hellere vil end at sætte et op hos dig også.

Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 51880320 eller mail mhv@mv-anlaeg.dk, hvis du er nysgerrig på, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig.